Beázás? Mi ismerjük a szárazság titkát!

A beázás az egyik legkellemetlenebb és legbosszantóbb probléma, ami csak egy épületet, azon belül is a tetőt érheti. Éppen ezért minden tulajdonos számára hatványozottan fontos, hogy a fedélszerkezet kifogástalan állapotban legyen. Mutatunk Önnek egy megoldást, amivel a legnagyobb esőben is nyugodt maradhat.

Viharok, károk, beázás

Napjaink egyre szélsőségesebbé váló időjárási körülményei, az esők, a heves szélviharok, orkánok, mindig jobban megviselik a tetőszerkezeteket, főleg, ha régebbi épületről van szó. A szerkezet kifogástalan állapotához bizony rendszeres ellenőrzésre, az esetleges hibák javítására van szükség. Amikor már kicsivel nagyobb felületen találkozunk törött cserepekkel, akkor minden valószínűség szerint kicsivel költségesebb javítási munkával lesz dolgunk. Ha szerencsénk van, akár így is meg lehet előzni a komoly hibákat, a plafon nedvesedést, a tető beázást. Ha pedig valaki a beázás problémájával találkozik, ott azonnali megoldásra van szükség, különben még nagyobb lehet a baj.

Hívjon időben szárazsághoz értő szakembert!

Ilyenkor a burkolat hibáin, résein becsorog az esővíz, ez okozza a beázást a födémen. Ha időben észlelik, a gond viszonylag olcsón és gyorsan megszüntethető, ebben pedig egy profi csapat azonnal a segítségére lehet. Fontos szempont, hogy a tető beázás közel sem gyerekjáték: ha nem szakértő javítja, nagy valószínűséggel a következő csapadékos idő alkalmával megint jöhetnek a bajok, azaz a foltok. Ráadásul jóval komolyabbak, mint az első beázásnál. Ipari alpinista szakembereink munkájukra garanciát vállalnak, legyen szó bármilyen magasban nedvesedő fedélről, mi biztosíthatjuk a szárazságról.

Ha a beázás problémája feje felett tornyosul, ne halogassa, keresse fel csapatunkat, akiknek rutinmunka a probléma megszüntetése. Ha csak ellenőriztetné szeretné, hogy minden rendben van-e a viharos időjárás után, szintén biztos ajánlatunk van az Ön számára.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?