Ereszalj: ez mindennek a teteje!

Az ereszalj az épület rendkívül nehezen megközelíthető, bonyolultan hozzáférhető területe, amit ráadásul olykor javítani, tisztítani kell. Ez egy még inkább problémás helyzet. Problémás egész pontosan csak akkor lenne, ha nem a mi csapatunkra bízná a feladatot.

Ereszalj javítás

Az épületek tetejét gyakran teszi tönkre a cudar időjárás. Elmozdulnak a cserepek, meglazulnak a lemezek, rongálódik a zsindely. Ezek általában látványos, az átlagember számára is észrevehető hibák. Vannak azonban olyan területek, amiknek állagromlása kevésbé észrevehető, vagy legalábbis nem tűnik akkora gondnak. Pedig fontos ezeknek is a karbantartásuk. Az egyik ilyen terület az ereszalj, aminek javítása az említett részeknél is bonyolultabb. Problémás a megközelítés miatt, de kötéltechnikával biztonságosan hozzáférhető. Ha az ereszalj javítás már elkerülhetetlen, a legegyszerűbb és költséghatékony megoldás, ha ipari alpinista szakemberek végzik el a munkát.

Bonyolult, de nem nekünk!

Az ereszalj deszka létráról rendkívül nehezen elérhető, de alpintechnikával pillanatok alatt le tudjuk festeni, helyre tudjuk hozni. Ugyanez a helyzet, ha az ereszalj tisztítás a feladat: szakembereink ügyesen, hatékonyan, rövid idő alatt jutnak el az ereszaljhoz és varázsolják csillogóvá a felületet. Az épület ezen részén talán az ereszalj burkolása tűnhet az egyik legnehezebb munkának. Létráról, vagy egy ablakból kihajolva valóban az lenne. Állványról pedig rendkívül költséges, nem beszélve annak logisztikájáról és az drága időről, amibe az egész művelet kerület. Éppen ezért az ipari alpinista egészen másképp dolgozik. Rutinosan, de óvatosan, kötéllel közelíti meg a felületet és úgy végzi a mestermunkát.

Ha ezt a látványos munkát Ön is megtekintené, mivel bármi gond adódott az ereszével, ne gondolkozzon tovább, és keresse fel csapatunkat.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?