Az ereszek takarítása kiemelten fontos a ház védelméért

Ha az esővíz nem a csatornában, hanem az épület oldalán folyik le, komoly beázásokkal járhat, ezzel jelentős kárt okozhat a házunkban. Szakképzett munkatársaink ipari alpin technikával a nehezen elérhető helyeken is kitakarítják, kijavítják a hibás részeket.

Kerülje el a komoly beázásokat

Az ereszek, lefolyók, bádogos munkák takarítása az egyik legfontosabb állagmegóvó feladat. Az eltömődött csatorna nem képes elvezetni az esővizet, hóolvadékot, ami az épület oldalán folyhat végig, komoly beázásokat okozva, emellett az épület alapozásában is kárt tehet. Éppen ezért időnként cserélni, korszerűsíteni kell az esővizet elvezető rendszert. Esztétikailag is fontos, hogy rendben legyen az eresz, hogy mindig megoldott feladatnak bizonyuljon az ereszcsatorna tisztítás. Ebben időnként segítséget kell hívni, hiszen olykor elérhetetlen helyeken, magasságokban tömődik el a rendszer. Az ereszcsatorna lombfogó háló felhelyezésével biztosítható – ezt szakképzett munkatársaink ipari alpin technikával a leglehetetlenebb helyekre is felszerelik, miután kitakarították az ereszalj egészét.

Repedések? Szivárgások? Megtaláljuk! Kijavítjuk!

Szolgáltatásaink közé tartozik az ereszcsatorna bádogozás, az ereszcsatorna csere, a csatorna vas csere, az ereszcsatorna javítás, valamint ereszalj burkolása, az ereszalj tisztítás, az ereszalj javítás és az ereszalj deszka karbantartása. Az elemek rossz illeszkedése is lehet a baj forrása – ha megbíz minket, ezt is leellenőrizzük majd, ahogyan a repedéseket, szivárgásokat szintén egyből megtaláljuk, kijavítjuk. Fogadjon meg egy jó tanácsot: évente egyszer legalább ajánlott kitakaríttatni az ereszeket, hogy megóvjuk az épületet a beázástól. Ha pedig ereszcsatorna javítása, ereszcsatorna tisztítás vagy éppen ereszcsatorna méretezés a feladat, szakképzett kollégáink állnak a rendelkezésére.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?