Erkély festés, akár az egekben is

Nem találkoztunk még olyan magas erkéllyel, amivel ipari alpinista csapatunk ne birkózott volna meg. Vállalunk a beépítéstől, a festésen át az árnyékoló beszereléséig mindent, amitől otthona egyik kedvenc területe még hangulatosabbá válik.

Erkély festés, mint alapszolgáltatás

A festés az egyik legalapvetőbb építőipari munka, egy épület elkészülésénél talán a leghosszabban tartó folyamat. Ha az erkély festés kimarad, az az egész épület látványának kárára mehet. Ipari alpinista csapatunk többek között arra is szakosodott, hogy a nehezen megközelíthető helyeken is csodát tegyen. Ha ránk bízza a feladatot, erkélye rövid időn belül lehangolóból látványossá válik. Önnek csak a színösszeállítást kell pontosan megmondani, illetve segíthet eldönteni, milyen alapanyaggal dolgozzunk. Ez azonban nem minden, kollégáink számára szakértelemben és magasságban nincs határ, talán csak a csillagos ég.

Mi nem csak festünk

Természetesen nem csak a festés, hanem teljes vagy részleges erkély felújítás is portfóliónk része, hiszen akadhatnak egyéb gondok is, többek között repedezhet, meg is süllyedhet a karzat. Egy hangulatos erkély mit sem ér, ha tűző napon vagy éppen csapadékos időben nem használhatjuk, azaz, ha hiányzik az erkély árnyékoló. Szolgáltatásunk részét képezi az erkély árnyékoló telepítés, hogy a karzat használata minden körülmények között lehetővé váljon. Meghibásodott? Az erkély árnyékoló javítás nem várhat tovább. Rövid határidőn belül vállaljuk a munkát! Ha pedig az épületből valamiért egész egyszerűen hiányzik karzat, mert például a tervező kihagyta, számunkra nem jelent gondot az erkély építés sem. Ha hiányosra sikeredett, akkor is érdemes felkeresni bennünket, mert az erkély beépítés szinte már mindennapos rutinfeladat, nem különben az erkély tető beépítés sem jelent problémát alpinistáink számára.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?