Homlokzat szigetelés: az igazán meleg otthonért

Az épület hőtartó képességének növelésének legjobb módja a homlokzat szigetelés. Komfortosabb, melegebb otthon és vastagabb pénztárca az eredménye, ha megfelelő szakember végzi az ezzel kapcsolatos munkát.

Miért fontos a homlokzat szigetelés?

Az épületek szigeteléséről általánosságban elmondható, hogy az egyik legfontosabb ipari eljárás. A jó szigetelés nagyban hozzájárul a családok takarékosságához és elkerülhető általa a felesleges hőveszteség. Homlokzati hőszigetelés esetén forduljon hozzánk bizalommal: rengeteg felülettel és még annál is több ajtó- ablakcserével a tapasztalataink között pontosan tudjuk, hogyan kell energiát megtakarítani és annál is több pénzt spórolni. A lakásfelújítás vagy házépítés során hibásan kivitelezett hőszigetelés nem csak rossz hőmegtartó erő miatt problémás. Talán még ennél is nagyobb gondot jelenthetnek az egyéb egészségügyi gondok A penészedés egyik leggyakoribb kiváltó oka épületen belül a hőhíd, ami a rossz szigetelés egyik legismertebb jellemzője. A jó hőszigetelés nem csak a számláinkat csökkenti és az egészségünket is jobban óvja, hanem az épület és a gépészeti eszközök állagának megóvásában is fontos szerepe van.

Kőzetgyapot, dübel és homlokzat színezés

A homlokzati szigetelésnél cégünk külön figyelmet fordít az ajtók, ablakok, nyílászárók környezetére. Az egyik leggyakoribb velük kapcsolatos probléma, hogy a szigetelést nem fordítják be ezek beugróiba, ez pedig óriási hőveszteséggel jár. A homlokzati hőszigetelés megvalósítható kőzetgyapottal, de akár dryvitozással is, ennek kiválasztásában szakembereink mindenre kiterjedő tanácsadással segítik ügyfeleinket. A kőzetgyapot szigetelést ragasztással és dübelezési eljárással rögzítjük. A megrendelő megnyugodhat, mert a dübelezés biztos tartást ad homlokzatnak. A későbbiekben kerül rá a vakolat, ekkor a homlokzat színezés is megtörténik, végleges árnyalatot kap a felület.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?