Klímaszerelés – télen, nyáron, biztonságban

Ha klímát használ, annak télen és nyáron is megvannak az előnyei: otthonában mindig tökéletes hőmérséklet honol majd. Ehhez viszont jól kell felszerelni a berendezést, amely olykor csupán ipari alpin technikával megoldható. Itt jönnek a képbe szakembereink, akiknek van tapasztalatuk ezen a területen.

A jó klíma hűt és fűt

A légkondicionáló, avagy klímaberendezés, amelyet röviden csak klíma néven emlegetünk, elsősorban a kellemes, hűvös hőmérséklettel párosul össze az emberek fejében. Kint tombol a kánikula, mit pedig a klímás lakásban kellemesen töltjük az időnket. Ez az alapfelállás. Csakhogy egy ideje a klíma kiválóan alkalmas fűtési célokra is. Bizony, nem csak a nyári időszakban veszi hasznát egy jól felszerelt légkondinak: az egyik leghatékonyabb ár-érték arányú fűtési módszerré vált ez a megoldás. Ennek részben az az oka, hogy a kiépítése egyszerűbb és könnyebb, ezáltal pedig olcsóbb, mint egy gázkazán vagy egy konvektor telepítése. Persze a felszereléshez ilyenkor is szakember kell, ám fontos tudni, hogy a felhasznált pénz sokkal jobban megéri, ha nem csak nyáron használjuk ki a klíma előnyeit.

Betartunk minden előírást

És akkor itt elérkezünk a berendezés felszereléséhez. Mert az sokszor kőkemény feladat. A klíma szerelése egy átlagos, egyszintes háznál nem igényel nagy trükköket, ha viszont magasban, esetleg mélyben kell dolgozni, ahhoz bizony képzett szakember kell hozzá. Az ipari alpin technikával dolgozó munkatársaink értenek az ilyen feladatokhoz, és tapasztalatuk is van a területen. A beszerelésnél egyre több hatósági feltételnek kell megfelelni, mi viszont ismerjük ezeket, és betartunk minden előírást. Ha lehetetlennek tűnik egy kültéri szerelési feladat, akkor is megoldjuk. Ráadásul arra is figyelünk, hogy úgy helyezzük el a berendezést, hogy később javítani, tisztítani, szervizelni lehessen. Mindezt az alpintechnika segítségével.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?