Szigetelés: a legfontosabb ipari eljárás

Cégünk egyik legfontosabb küldetése az épületek megfelelő hőszigetelése. A korszerű szigetelés az energiamegtakarítás legfontosabb eljárása. Melegebb otthon és jelentős spórolás az eredménye, ha megfelelő szakember végzi az ezzel kapcsolatos munkát.

Miért a szigetelés a legfontosabb?

Az épületek szigetelése ma már egyik legfontosabb ipari eljárás az építkezés vagy felújítás során. A jó szigetelés nagyban hozzájárul a családok takarékosságához, elkerülhető felesleges és pazarló hőveszteség. Ha nem az elejéről kezdi, hanem „csak” a szigetelés felújítás esedékes otthonában, akkor is forduljon hozzánk bizalommal. Számos felülettel és még annál is több ajtó- ablakcserével felvértezve a szakmai múltunkban, pontosan tudjuk, hogyan kell energiát megtakarítani és pénzt spórolni. Építkezik? Gondoljon arra, hogy a hőszigetelés különböző technológiát követel a lapostetős épületeknél és azoknál a tetőtereknél, amikben laknak. Fontos előre tudni, hogy hova kerül majd a gyerekszoba, a fürdő, az egyéb helyiségek. Találjuk ki előre együtt, hova, milyen szigetelőanyag kerül majd, ehhez pedig bátran kérjük szakember segítségét. Kollégáink hosszú évek tapasztatával adnak tanácsot, velük kizárható bármilyen szigetelés hiba.

Szigetelés rögzítés és a fránya hőhidak

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy miként történik a szigetelés rögzítés? A legnépszerűbb eszközt, a kőzetgyapot szigetelést például ragasztással és dübelezési eljárással rögzítjük. A lakásfelújítás vagy házépítés során hibásan kivitelezett hőszigetelés nem csak rossz hőmegtartó erő miatt problémás. Talán még ennél is nagyobb gondot jelenthetnek az egyéb egészségügyi gondok. A penészedés egyik leggyakoribb kiváltó oka épületen belül a hőhíd, ami a rossz szigetelés egyik legismertebb jellemzője. Ha ilyesmit tapasztal, akkor is forduljon hozzánk bizalommal, a szigetelés javítás portfoliónk része. Kevésbé ismert szempont, de érdemes beszélni róla: a jó szigetelés telepítés nem csak a számláinkat csökkenti és az egészségünket óvja jobban, hanem az épület és a gépészet állagának megóvásában is fontos szerepe van.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?