Mű kő burkolat, valódi megoldással

A műkő nevéből is kitalálható, hogy egy mű kő megoldásról beszélhetünk az építőiparban, amely a kő utánzása által lett sikeres. Legyen szó bármilyen típusról, szakembereink értik a módját, hogyan kell azt tökéletes minőségben felhelyezni.

A műkő, ami valójában mű kő

Amit a műkő burkolatról elsőre könnyű kitalálni, az az, hogy valójában mű kő burkolatról beszélünk. Semmi trükk nincs az elnevezésében, ez a viszonylag fiatal építőanyag a kő utánzása által lett olyan sikeres, és manapság is az egyik legsűrűbben alkalmazott megoldás. Egy olyan anyagról beszélünk, amelyet évszázadok óta használnak ugyan, ám folyamatosan változott, amíg elérte jelenleg használt formáját. A műkő a természetes kövek helyettesítésére szolgál azáltal, hogy cementből és kőörleményből elkészítik a különböző színű és felületű verziókat. Beszélhetünk szürke és fehér cementről, lehet durva és finom, kopásálló és nem kopásálló, fagyálló és nem fagyálló változata, ahogyan az adalékanyag fajtája alapján osztályozva létezik bazalt, gránit, márvány és kemény mészkő is. Legyen szó bármilyenről, tapasztalt szakembereink értik a módját, hogyan kell azt tökéletes minőségben elhelyezni, felhelyezni.

Nem mindegy a felhelyezés sem

Különösen akkor jön jól a segítség, ha a műkő nehezen elérhető helyre lett szánva – ilyenkor az ipari alpin technikával dolgozó kollégáink kínálják a legegyszerűbb, legjobb és legolcsóbb megoldást. Ha minket választ, el lehet felejteni az állványozást, legyen szó akár tartószerkezetként, akár díszítőelemként használt műkőről! Nem érdemes a felhelyezésen spórolni, mivel nem mindegy, mikor milyen megoldással kerül rögzítésre. Lehet szó bármilyen méretű vagy színű, műkőből készített ablakkönyöklő, teraszszegély, lépcső, padló, korlát, lábazat vagy medenceszegély elhelyezéséről, mi megoldjuk a ránk bízott feladatot, de a már meglévő műkövek javítását, felújítását is vállaljuk.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?