Ezért fontos a palatető javítás

Régi, elavult a palatetője? Beázik, de nem tudja, hogy miért? Túl macerás megjavítani, de úgy gondolja, hogy még érdemes foglalkozni vele? Mi már tudjuk megoldást: javítunk, szigetelünk, bontunk, festünk, Ön pedig megtartja vagy búcsút vesz a jó öreg tetőfedő anyagtól.

Palatető javítás két évtized után

Sokan elavultnak tartják, de mi nem foglalunk állást, ha Ön a palatető mellett tett le voksát, nekünk az a dolgunk, hogy helyre tegyük, ha kell. Az azonban biztos, hogy ez az anyag legfeljebb 20 év után elavul: berepedezik, ellepi a moha, gyengül a vízzáró képessége, azaz beázik. Ezen a gondon segíthet alpinista gárdánk. Minden bizonnyal Ön is azért olvassa ezt a cikket, mert aktuálissá vált az életében a palatető javítás. Lehet szó melléképületről, garázsról, élettérről, cégünk számára a palatető felújítás sehol sem jelent problémát, munkánkra pedig garanciát vállalunk. A renoválás során, amíg csak lehet, az eredeti tetőt meghagyjuk, mi valóban a megújulásra koncentrálunk.

A bontástól a festésig

Legyen az a tető bármilyen magasban, egy ipari alpinista csapatnak ez nem jelenthet gondot. Azért is koncentrálunk elsősorban a felújításra, mert a palatető bontás, az elszállítás igen hosszadalmas és gyakran macerás folyamat, de természetesen sokszor elkerülhetetlen. Persze szükség esetén azt is vállaljuk. Ha a szerkezet valamiért nem zár rendesen, akkor könnyedén beázhat, de a hőt biztosan nem tartja megfelelően. A palatető szigetelés oldhatja meg a problémát, mi csak minőségi anyagokból látunk neki ennek a munkának, így tudjuk ugyanis meghosszabbítani a szerkezet életét. Persze az is lehet, hogy csak látszatra tűnik elavultnak és lelakottnak az egész, valójában csak az esztétikával van gond. Az alapos, precíz, ugyanakkor sok esetben kreativitást igénylő palatető festés ezen sokat segíthet.

Ha ezek közül bármelyik szolgáltatásra szüksége van, már tudja, hova forduljon!

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?