Bármilyen probléma adódik a tűzfallal, mi megoldjuk

Az épületek egyik legfontosabb része a tűzfal, ezért ha megsérül, azonnal intézkedni kell a javíttatásáról. Mindez legegyszerűbben ipari alpin technikával lehetséges, amely akkor is tökéletes megoldás, ha esztétikailag szeretnénk rendbe tenni ezt a felületet.

Ne nézegesse évekig a ronda, csupasz falat

A tűzfal kiemelkedően fontos része lehet egy háznak: ez a függőleges zárófalazat általában nyeregtetők oldalzáró része, amelynek az a funkciója, hogy tűzvédelmi feladatokat lásson el, meggátolja a tűzterjedést, ha bekövetkezik a tragédia. Könnyű felismeri, még akkor is, ha mindkét oldalán épület húzódik: a legfelső része a tetősíkon kívül ér véget. A tűzfal építése és karbantartása tehát kiemelkedően fontos eleme a munkálatoknak. A felület akkor válik esztétikailag problémássá, amikor elbontják az egyik épületet az oldaláról, így csupán egy hatalmas, ablak nélküli fallá válik. Ilyenkor szoktak a lakók ipari alpin technikával dolgozó szakembereinkhez fordulni, akiknek nagy tapasztalata van a területen.

Javítás, renoválás, felújítás, hőszigetelés

A tűzfal javítás, a tűzfal renoválás és a tűzfal felújítás egyaránt beletarozik szolgáltatásaink közé, ahogyan az a tűzfal hőszigetelés sem jelent gondot. Előfordulhat, hogy csak egy dekorációs „beavatkozást” kell végezni, hogy az épület minden oldalról tetszetős képet mutasson – ilyenkor az ipari alpin technika a legolcsóbb és legjobb választás. Igaz ez a megállapítás akkor is, ha megsérül a felület, hiszen az ipari alpin megoldásainkkal a magasban lévő helyek éppúgy elérhetővé válnak, mint a keskeny falközök. Nem egyszerű megoldani, hogy hozzáférjünk a problémás szakaszhoz, de a rutinunknak köszönhetően eddig minden problémára találtunk megoldást. Legyen szó családi vagy társasházról, esetleg ipari épületről, ránk számíthat – a vakolás, a festés és a hőszigetelés területén is minőségi munkával állunk rendelkezésére.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?