Vakolathibák javítása – nem szabad halogatni

Ha hull a vakolat, nem éri meg várni, megoldást kell találni a problémára. A vakolat visszajavítására legtöbbször a leverés veszélytelenítése után van szükség, kollégáink pedig a minőségi munkájuk mellett gyorsaságukról és sokoldalúságukról ismertek.

Vakolás, glettelés, alapozás, festés

A vakolat hibák javítása olyan probléma, amely minden háztartásban előkerül. Vigyázzon bármennyire otthonára egy család, az idő előrehaladtával jelentkeznek a gondok, de egy rossz mozdulat is elég, hogy kárt tegyünk a tökéletes felületekben. A vakolat visszajavítására általában a leverés veszélytelenítése után van szükség. Mindenkinek az az érdeke, hogy ez minél gyorsabban megtörténjen: kollégáink minőségi munkájuk mellett gyorsaságukról ismertek. Ha szolgáltatásunkat választja, a legtöbb esetben mély alapozóval kezeljük a felületet, majd jöhet a vakolat, amit a glettelés követ. Ezután nincs más hátra, mint a csiszolás és festés. Nagy magasságban vagy mélységben található munkaterületeknél, amelyek nem közelíthetőek meg biztonságosan, szükség lesz ipari alpinista szakembereinkre. Jól felkészült kollégáink a legmodernebb technikával közelítik meg a feladatot.

Homlokzat? Tűzfal? Nem gond!

Amikben profik vagyunk: vakolás, vakolat leverése, mennyezet vakolása, falvakolás, vakolat hiba javítása, állagmegőrzés, glettelés, alapozás, alapozás lépcsőzése, épület alapozása, ház alapozása, kertes ház alapozása. Szintén nem gond az állagmegőrzés, az állagmegóvás karbantartása, az épület karbantartás, a homlokzat javítás, a homlokzat restaurálás, a homlokzat festés, a homlokzat vakolás és a homlokzat karbantartás. Tűzfal a téma? Nagy tapasztalatunk van tűzfal építése, tűzfal javítás, tűzfal renoválás és tűzfal felújítás témakörében is. A veszélytelenítés, a betonhibák javítása és a beton felületi hibák javítása, a betonozás, a mű kő burkolat, a vakolat hibák javítása és az alapozási munkák szintén a szakterületünk. Próbálja ki szolgáltatásainkat, nem fog csalódni!

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?