Veszélytelenítés alpin technikával

Veszélytelenítés a tél után? Tavaszi alpinista veszélytelenítés teljes körűen minden épülettípusra és homlokzati problémára országosan! Kérjen ajánlatot kollégáinktól, vagy díjmentes szakmai tanácsokat, helyszíni felmérést, egyedi ajánlatot! Tavasszal különösen fontos a homlokzat épsége, hiszen közvetlenül veszélyt jelenthet a javításra szoruló homlokzat. Segítünk Önnek a megoldásban!

Homlokzat veszélytelenítése ipari alpintechnikával

Talán nem mindenki számára egyértelmű a veszélytelenítés fogalma, pedig fontos dolgot jelent a kifejezés. Tulajdonképpen nem okozhat meglepetést, mi a szó mögöttes tartalma – pont az, amire a legtöbben elsőre gondolnának. A veszély elhárítása. A lehulló vakolat esetén például a visszajavításra általában a veszélytelenítés után van leghamarabb szükség és lehetőség. Ezt kell tenni, ha egy fa ága félig le van törve és az út felett lebeg, vakolatdarabok esnek le a homlokzatról, vagy éppen berogy a födém. A megoldás? A félig letört ág esetében annak levágása, rögzítése, megtámasztása, az omladozó vakolatnál a fellazult részek leverése, a környezet biztosítása, a málló vakolatú fal elkerítése, berogyott födém esetében pedig az aládúcolás.

Ha hullik a vakolat, a veszélytelenítés nem várhat

Amikor cégünk segítségét kérik, általában olyan veszélytelenítés a feladat, amelyhez ipari alpin technikára van szükség, mert a munkálatok helye nehezen elérhető. A legtöbbször a falak vakolata a gond, amikor nagy mennyiségben, veszélyes helyen, nem ritkán az utcafronton kezd el hullani. Ilyenkor a munka nem várhat, azonnal hozzáértő szakemberre van szükség, elkerülve a balesetveszélyt. Ránk számíthat. Alpinista kollégáink minden esetben gyorsan és biztonságosan közelítik meg az érintett területet, majd körültekintően leszedik az ingatag, elvizesedett rétegeket. Mindenkinek az az érdeke, hogy ez minél gyorsabban történjen meg, elkerülve a még nagyobb baj lehetőségét. Ezért kiemelkedően hasznos veszélytelenítési szolgáltatásunk.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?