Óvja meg otthonát: szakmunkának számít a villámhárító szerelés

Ha becsap a villám otthonunkba, és nem rendelkezünk megfelelő védelemmel, hamar tönkremehet minden elektromos eszközünk, ráadásul a tűz keletkezése sincs kizárva. Egy jól felszerelt villámhárítóval azonban minimálisra lehet ennek a kockázatát csökkenteni.

Elővigyázatosság az otthonunk védelmében

Ha tombol kint a vihar, mi az első reakció? Jaj, szaladjunk, áramtalanítsunk, húzzunk ki minden elektromos eszközt, hogy elkerüljük a villámkárt. Ez bölcs döntés, az viszont még bölcsebb, ha egy jól felszerelt villámhárítóval megóvjuk lakásunkat vagy házunkat még a villámcsapás veszélyétől is. A villámhárító feladata ugyanis, hogy megvédje a felfogó védelmi terébe tartozó területet, ám ehhez jó helyre kell azt felszerelni otthonunkon. Ami pedig a szakember dolga. Amennyiben ellátja az eszköz a funkcióját, a villám nem véletlenszerű helyen csap majd bele az ingatlanba, hanem az előre eltervezett ponton, amelyből az energia elvezetődik a földbe, így nem okoz kárt a házban. A villámhárító szerelés éppen ezért fontos munka.

Szép, hasznos, esztétikus megoldás

Főleg akkor kell tapasztalt segítséget kérni, ha a tökéletes felszereléshez a szinte elérhetetlen helyekre kell kihelyezni a villámhárítót. Munkatársaink ipari alpin technikával ezeket az elsőre lehetetlennek tűnő feladatokat is megoldják. Nem csak eredményes, de szép, esztétikus munkát hagynak maguk után, méghozzá az érvényben lévő előírások betartásával – az új eszközök beszerelése mellett ez akkor is igaz, ha villámhárító csere a feladat. Ezeket szem előtt tartva figyelembe veszünk minden kérést, amely a megrendelőtől érkezik a munka során. Bármilyen épület villámvédelme a feladat, alpinista módszerünkben nem csalódik majd. Szerelünk, javítunk, felülvizsgálunk, mindezt nagy szakmai tapasztalattal és minőségi munkavégzéssel.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?