Galambtüske: az igazi szálka a madarak szemében

Tudta, hogy a galambürülék allergiát is okozhat? Itt az ideje végleg megszabadulni a madaraktól. Mutatunk egy hatásos, de állatbarát módszert, amivel garantáltan távol tarthatja a szárnyasokat, győztesen jöhet ki az ellenük vívott csatából.

Galambtüske: hatékony védelem

Ha Önt is zavarja a madárürülék, és az, hogy a galambok rátelepednek a tetőre, párkányra, akkor nincs min tovább gondolkodnia. Ráadásul az ürülék akár allergiát is okozhat, főleg akkor, ha porral is keveredik. Ha nem vált be a szárnyasokkal való kiabálás, az inkább vicces, mint félelmetes madárijesztő, akkor tudjuk az ideális megoldást: ez nem más, mint a galambtüske telepítés, ami garantáltan távol tartja a madarakat. Ez tartjuk az egyik leghatékonyabb madárvédelmi eszköznek, amely fizikailag akadályozza meg a szárnyasokat abban, hogy leszálljanak az épület adott pontjára. Az acélból készült szerkezetnek kétféle típusa létezik: az egyik a függőlegesen álló sor, a másik a V alakban elhelyezkedő. Ezeken belül már többféle típus létezik, a felülettől függ, hogy Önnek melyik lehet hasznára.

Galambtüske felszerelés alpintechnikával

A szerkezettel kapcsolatos követelmény, hogy rozsdamentes acélból készüljön, talpazata pedig UV-tűrő műanyagból. Így a galambtüske karbantartása gyakorlatilag minimálisra szűkíthető, mert egy tartós, megbízható védelmi rendszert kapunk. A galambtüske felszerelés azonban nem egyszerű feladat, minél magasabb egy épület, annál bonyolultabbá válik. Alpintechnikával azonban a munka gyorsan és hatékonyan kivitelezhető. Rögzítése általában szögeléssel vagy ragasztásos technikával történhet, cégünk mindkettőt alkalmazza, attól függően, hogy a körülmények mit kívánnak. Jöjjön szóba galambtüske javítás, új rendszer beszerelése, meglévők cseréje vagy a galambtüske festés, nekünk egyre megy. Gyorsan, hatékonyan és olcsón alakítjuk a ki a biztos védelmet a madarak ellen.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?