Ha homlokzat, akkor biztonsági kérdés a restaurálás

Csúnya és veszélyes egyszerre, amikor hullik a vakolat egy épület homlokzatáról. Ez a probléma pedig csak nő, ha késlekedünk a javítás folyamatával. Az ipari alpin technikával egyszerre kiváló minőségben és költséghatékony formában lehet megoldani a problémákat.

El kell kerülni az életveszélyes helyzeteket

A homlokzat restaurálás két szempontból is elengedhetetlen feladat. Egyrészt elronthatja az épület összképét egy csúnya folt, amelyet a lehulló vakolat eredményezett, másrészt balesetveszélyesek a magasból a mélybe, olykor a járdára potyogó darabok. Szerencsére nem sűrűn hallani ilyen híreket, de igaz: egy baleset életveszélyes helyzeteket eredményezhet. Mindkét indok miatt lényeges, hogy a homlokzat javítás minél gyorsabban, a lehető legjobb minőségben végre legyen hajtva. Kollégáink ipari alpin technikával dolgoznak, azaz a nehezen elérhető helyeket is biztonságosan megközelítik, és megszüntetik a problémát. A homlokzat vakolás, a homlokzat festés és a homlokzat színezés egyaránt a szolgáltatásaink közé tartozik, azaz visszaállítjuk a sérült felületet eredeti állapotába.

Ár-érték arányban nem talál jobbat

Az ipari alpin technika ráadásul költséghatékony megoldás, ár-érték arányban nem talál jobbat a piacon, hiszen kihagyhatjuk a költséges állványozást a képletből. Ha a homlokzat karbantartás a feladat, szintén tudunk segíteni – igazából ezt ajánljuk is, mert sokkal okosabb, amikor megelőzzük a bajt, mint amikor már bekövetkezett, és szeretnénk a következményeket orvosolni. A legtöbb esetben ez az olcsóbb megoldás. A homlokzat szigetelés, a tűzfalak hőszigetelése befektetésnek minősül: ha a homlokzati hőszigetelés mellett dönt, csökkennek a kiadásai, hiszen nem szökik el a meleg a lakásból. Ilyen feladatok során is tudunk segíteni: szakképzett, tapasztalt kollégáink minden kihívásra megtalálják a minőségi megoldást.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?