Vasszerkezet szerelés szakszerűen

Nem kell tovább kutatnia, ha megbízható szakembert keres a vasszerkezet szerelésre. Csapatunk vállalja a magaslatokban, eldugott helyen, nehezen megközelíthető sarkokban található szerkezetek javítását.

Minden jöhet, ami vasszerkezet

Ha az ipari alpinista meghallja azt a szót, hogy vasszerkezet, leginkább különböző, tetőn vagy magasban található fémburkolatokra, antennákra, adótornyokra, egyéb felépítményekre gondol. A vasszerekezet szerelés cégünk számára a mindennapok részét képezi, ebbe beletartozik minden ezzel kapcsolatos munka: a festés a vasszerkezet karbantartás, a tűzvédelem és még sorolhatnánk tovább. Az vasszerkezetek tisztításának, mázolásának, vagy éppen a tűzvédelmének leggyorsabb kivitelezési módja az alpintechnika igénybevétele. Mindig hangsúlyozzuk, hogy a legnagyobb tétel, ami ilyenkor megspórolható, az az állványozás, ilyenkor Ön eltekinthet ennek felépítésétől. Ezzel a pénz mellett nem mellékesen rengeteg idő is megspórolható. A kollégáink kötélen leereszkedve, esetleg egy magast létrát is segítségül hívva végzik el a munkát.

Mi jöhet szóba egy vasszerkezet esetében?

Az ipari alpinisták megszokták, hogy a vasszerkezet hegesztése csak a szokványostól eltérő körülmények között lehetséges, olyan épületrészen, ami más számára megközelíthetetlen. Számunkra azonban nem akadály az eldugott hely, odaférünk bárhova, hogy elvégezzük a munkát a leglehetetlenebb körülmények között is. A vasszerkezet karbantartás nem igényel, csak néhány havi vizsgálatot. Ezek a berendezések ugyanis strapabírók, hosszú életűek. Természetesen időről időre újra kell festeni, de olyan is előfordul, hogy elkerülhetetlen a komplett vasszerkezet csere. Ilyenkor is bátran fordulhat hozzánk, mi ezt is vállaljuk. A legjobb eset azonban az, amikor valaki a vasszerkezet telepítés miatt bíz meg bennünket. A feladat azért különös öröm ilyenkor, mert tapasztalataink szerint ügyfeleink megbíznak bennünk és számítanak ránk, minden bizonnyal saját tapasztalatuk vagy ajánlás alapján.

ÉRDEKLŐDIK
MUNKÁINK IRÁNT?